Varför Ford?

19 november 2019
admin

Att välja ett bilmärke som Ford har många fördelar. För det första är bilen känd för sin enkla och driftsäkra konstruktion som gör körningen både smidig och skön.

 

Ford i sig är just kända för sina välbyggda bilar och har hållit en bra kvalité sedan företagets start. De flesta av oss känner till Henry Ford – bilmärkets fader som var en smart och kunnig affärsman. Han var modig nog att satsa på en ny arbetsprincip (den så kallade löpandebandprincipen) som gjorde hans företag till ekonomiskt framgång. Tack vare sin stora spridning runt om i världen kan majoriteten av Ford-ägarna glädjas åt tillgång av både service och bildelar.

 

 

Ford i Stockholm

 

Stockholm är Sveriges största stad och det vore konstigt att inte se massor med olika bilmärken på dess gator. Ford i Stockholm är en syn som man kan vända blicken efter. Både nya och gamla bilar av Ford kan uppenbaras på Stockholms gator och det är inte så konstigt i sig. Dessutom finns det även en fanklubb för andra stockholmare som även är Ford ägare, man kan besöka om man diggar sin bil lite extra mycket.

 

Var finns bilservice för Ford?

 

Bilservice för Ford finns bland annat här – https://www.vallentunamotor.se/.

 

Specialiserade verkstäder för just Ford finner du i de flesta stora städer i Sverige. Att söka sig till en anpassad verkstad är fördelaktigt då de oftast har bildelarna på lager. Dessutom kräver varje bilmärke specifika kunskaper när det gäller reparation och underhåll. Visserligen kan du alltid besöka en vanlig verkstad som inte har fokus på Ford men i det fallet kommer du som kund att behöva vänta på att bildelarna ska beställas och levereras.  Det förlänger reparationsprocessen och är obehagligt för dig om du behöver använda bilen dagligen. Så går din Ford sönder? Sök en specialiserad verkstad som kan åtgärda problemet snabbt.

Fler nyheter