Trygg båtresa med Volvo penta action service

23 januari 2022
patrick_pettersson

editorial

Är du en båtentusiast kanske det mesta kretsar kring båtar, motorer och tillbehör. Du vet hur viktigt det är att motorn inte lägger av och du servar din båt efter alla konstens regler. Om du också reser utomlands med din egen båt behöver du kanske lite extra service om något skulle hända.

Det finns en speciell tjänst som heter Volvo penta action service och du kan beställa den hos ditt fullservicevarv i Stockholm. Då kan du få telefonsupport var som helst i världen och när som helst på dygnet alla dagar. De talar en mängd språk, så du får hjälp överallt, något som fungerar som en extra försäkring.

Volvo penta och mycket mer

Du får all grundservice och besiktning gjord på varvet och din båt blir ordentligt genomgången. Skulle det upptäckas något större fel blir du alltid tillfrågad innan man gör någon åtgärd, så du bestämmer själv hur mycket reparationen får kosta. Det finns också inköpsmöjligheter där, ifall du vill byta upp dig eller köpa en extra båt eller motor. Länktips: https://bjornhammarvarvet.se/vara-tjanster/

Det är inte bara Volvo penta du kan få tag på, utan du kan också välja en Yamaha eller Evinrude. Köp en vattenskoter om du vill, eller några båttillbehör du har drömt om. Kolla runt i deras butik, så hittar du säkert mycket mer. Framför allt är det tryggt att anlita en kunnig specialist som också har ett stort sortiment.

 

Volvo penta action service

 

Både varv och verkstad

Allt i båtväg som är värt att kolla på finns på ett båtvarv. Dessutom finns det välutrustade verkstäder som klarar av även lite större reparationer. Det är en miljö för folk med passion för båtar, så du träffar på likasinnade personer där.

Eftersom mycket är digitaliserat även i båtvärlden, blir även mjukvaran på din båt uppdaterad i samband med besiktning, utöver de sedvanliga kontrollerna som alltid görs.

Fler nyheter