Mitsubishi och Ford, bilar med kvalitet och historia

26 oktober 2020
Cecilia Olsson

Att köpa en ny bil kan vara både spännande och läskigt. Det är ofta en stor utgift och i de allra flesta fall krävs ett lån för att kunna genomföra affären. Därför kan det vara värt att tänka efter vilka behov som finns och testa lite olika modeller innan det stora beslutet tas.

Vad är viktigt för dig?

Finns det några speciella funktioner som är viktiga eller är det hur bilen är utrustad som är det viktiga? Vissa är nöjd med en bil som tar personen från A till B medan andra behöver en stark fyrhjulsdriven bil på grund av var han eller hon bor, det handlar helt enkelt om olika behov. Två kända biltillverkare som båda har bra fordon att erbjuda är Ford och Mitsubishi. 

Ford satte standarden för all världens industrier

Ford är ett företag med rik historia och som med sina praktiska och billiga bilar ändrade många människors levnadsmönster. Idag finns mängder av attraktiva personbilar och transportbilar, men Ford har fortfarande en förmåga att sticka ut i mängden. I hela sitt sortiment erbjuder de prisbelönt design och innovativ teknik oavsett om det gäller personbil eller transportbil.
 

Mitsubishi har teknologi baserad på erfarenhet

Som förare finns det flera fördelar med att välja en Mitsubishi. Miljötänkande, hög utrustningsnivå, omfattande garantier och hög säkerhet är några av punkterna som företaget erbjuder. Bilarna är perfekta för den som vill ha ett fordon som fungerar i arbete såväl som på fritiden.

I sortimentet finns till exempel riktigt effektiva fyrhjulsdrivna bilar som klarar de flesta utmaningar. Inom företaget finns lång erfarenhet av racing, rally och terräng vilket ligger till grund för Mitsubishis teknologi.

Provkör din nya Ford eller Mitsubishi i Vallentuna

Vallentuna Motor är stolt auktoriserad återförsäljare av nya Mitsubishi och Ford person- och transportbilar. Deras fullserviceanläggning hjälper dig som privatperson såväl som företagare med en helhetslösning, läs mer på https://www.vallentunamotor.se/.

Fler nyheter