Laga backspegeln hos bilverkstad i Gävle

20 juli 2021
jonas_olsson

Det är snabbt hänt, och på bara ett litet ögonblick smäller det till. Några sekunders oförsiktighet när du backade ur garaget i Gävle, så gick backspegeln sönder. Man kanske tänkte på något annat, eller så litade man på att sambon hade parkerat rätt och rakt.

Det är tur att du har nära till din bilverkstad i Gävle. De kan rädda dig ur mer än en pinsam belägenhet, antingen det är bilbältet som krånglar eller om du har råkat smälla en framlykta. Visserligen är delarna inte gratis, men du får snabbt den hjälp du behöver.

Ett batteri när det behövs

Har man exempelvis köpt en lagerbil tänker man att batteriet är nytt. Men riktigt säker kan man ju inte vara, och plötsligt står man där en dag med en bil som är helt död. Man fattar inget, det är ju en nästan ny bil.

En signal till närmaste bilverkstad, som verkligen finns i närheten, kan vara räddningen. Det kommer en kille med startkablar och får igång din bil. Du kör inte hem, för du vågar inte lita på att bilen startar igen vid nästa försök, utan du kör till bilverkstaden och får ett nytt batteri.

 

Närheten till service

Det behöver inte vara storslagna saker man behöver hjälp med. Det är de små men ack så nödvändiga självklarheterna man behöver service med om man inte är bilkunnig själv, typ trasiga vindrutetorkare eller andra otrevligheter. Då är det skönt att ha bra kontakt med en bilverkstad i Gävle.

Du vet att du kan lita på den service du får, och då är det naturligt att du frågar dem först om du behöver nya bildelar eller rentav en ny bil. Kanske köper du en bättre begagnad bil, men du ber om goda råd hos din bilverkstad. I vissa fall räcker det med att bara byta ut en reservdel.

Fler nyheter