Att leverera och sälja varor

19 maj 2020
patrick_pettersson

När du tillverkar och levererar varor vill du kanske frakta dem på lastpall till dina kunder. Det finns bolag som är helt och hållet specialiserade på att sälja lastpallar och du kan vända dig till dem för att få specialdesignade lastpallar eller pallar som håller EU-mått. Det går att köpa både nya och begagnade lastpallar, helt utifrån dina preferenser och behov. Det finns A-, B- och C-pallar samt halvpallar. Alla dessa säljs med standardmått för att fungera inom hela EU-regionen. Önskar du någon av dessa så är det bara att beställa. Din säljare av lastpallar har mängder i lager, kolla tex med http://www.pallinvest.se/.

 

Speciella behov

Behöver du designa en egen pall för vissa förhållanden eller mått så ska du be om en specialpall. Den kommer inte följa EU-standarder, specialtillverkas just för dig och kan därför bli dyrare och svårare att återanvända. Men ibland är det väl värt det att designa sin egen lastpall liksom. För alla lastpallar finns även anpassade pallkragar som gör att du får en höjd och en ram så inte sakerna trillar av pallen under frakt. Dessa pallkragar används även till odling i folks trädgårdar och det går att sälja både lastpallar och pallkragar till allmänheten idag.

 

 

Hög kvalitet och säker leverans

Se till att den handlare du anlitar kan sälja lastpallar av hög kvalitet, att de har god sortering av begagnade lastpallar och att de gärna äger sina egna lastbilar. På så vis vet du att du får den service och de produkter du önskar och att de uppfyller era överenskomna krav. En lastpall är en lastpall och inget mer… eller? En lastpall kan återanvändas till en mängd olika saker och används både i trädgårdar och inredning. Är lastpallarna i gott skick bör de med fördel återlämnas så de kan fortsätta att användas för frakt och spara på virke.

Fler nyheter